۱۸ آذر ۹۷

"اطلاعيه شماره 9 ستاد انتخابات" در خصوص اعلام اسامي اوليه كانديداها و نحوه ثبت درخواست تجديد نظر

بنابر اعلام ستاد انتخابات جامعه، بررسي شرايط ثبت نام كنندگان انتخابات توسط ستاد آغاز شده و اسامي واجدين شرايط حداكثر تا پايان روز يكشنبه 97/9/18 به شخص كانديدا اطلاع رساني ميشود. ضمنا آخرين مهلت ثبت درخواست تجديد نظر براي افرادي است كه توسط ستاد واجد شرايط شناخته نشده اند، ساعت 18 روز سه شنبه 19 آذرماه است.

۱۳ آذر ۹۷

آخرين جلسه دوره فعلي شوراي مركزي جامعه دانش‌اموختگان دانشگاه برگزار شد.

پانزدهمين و آخرين جلسه شوراي مركزي جامعه دانش‌اموختگان دانشگاه صنعتي اميركبير(پلي تكنيك تهران) عصر روز دوشنبه مورخ 12 آذر 97 با حضور اعضاي شورا و اعضاي ستاد انتخابات به رياست دكتر معتمدي رييس جامعه و رياست دانشگاه در سالن اجتماعات ساختمان فارابي دانشگاه صنعتي امير كبير برگزار شد.

۱۱ آذر ۹۷

"اطلاعیه فوري ستاد انتخابات" در خصوص امكان ثبت نام حضوري و روشهاي ديگر ثبت نام كانديداها

با توجه به اطلاعيه فوري ستاد انتخابات، ظرف امروز و فردا اعضاي جامعه علاوه بر امكان ثبت نام اينترنتي و انلاين ميتوانند با مراجعه حضوري به دبيرخانه ستاد واقع در دفتر جامعه يا ارسال ايميل و پيامك نيز اعلام كانديداتوري نمايند.

۶ آذر ۹۷

ثبت نام از كانديداهاي انتخابات جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه تا تاريخ 12 آذرماه ادامه دارد.

انتخابات جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه در تاريخ 22 آذر 1397 برگزار ميشود. ثبت نام براي كانديداتوري عضويت در شوراي مركزي و بازرسي جامعه تا تاريخ 12 آذر و از طريق منوي "كانديداتوري انتخابات" در پروفايل اعضاي جامعه انجام ميشود.

۳۰ آبان ۹۷

مجمع عمومي و انتخابات دوره جديد شوراي مركزي جامعه دانش‌آموختگان در تاريخ 22 آذر 97 برگزار ميشود.

براساس اعلام آقاي مهندس گلسرخي دبير ستاد انتخابات جامعه، با توجه به بررسي هاي انجام شده توسط ستاد انتخابات روز پنج‌شنبه 22 آذر ماه جهت برگزاري انتخابات جامعه مشخص است كه همزمان با مجمع عمومي اعضا برگزار ميشود.

۲۶ آبان ۹۷

"اطلاعيه شماره 4 ستاد انتخابات" درخصوص دانش‌آموختگان گروههاي مستقل و پرديسهاي اقماري دانشگاه

مطابق اعلام ستاد انتخابات جامعه، دانش‌آموختگان گروههاي مستقل و پرديسهاي اقماري دانشگاه ميتوانند از طريق دانشكده هاي پرديس مركزي (متناظر با رشته تحصيلي آنها) در انتخابات كانديدا شده و در زمان مجمع نيز در همان دانشكده راي خواهند داد.