۱۸ شهریور ۹۷

فراخوان "طرح به روزرساني و تعويض كارت‌هاي طلايي قديمي اعضا با كارت طلايي PVC جديد"

با توجه به نزديك بودن زمان برگزاري مجمع عمومي و انتخابات دوره جديد شوراي مركزي جامعه و جهت به روزرساني كارت‌هاي قديمي عضويت، ايجاد بستر مناسب ارتباط با اعضا و امكان ارايه خدمات به دارندگان كارت عضويت طلايي ادوار گذشته جامعه فارغ التحصيلان، طرح تعويض كارت‌هاي طلايي قديمي با كارت طلايي PVC جديد از 25 شهريور 97 اجرا مي‌شود.

۱۷ شهریور ۹۷

هزینه چاپ و صدور کارت عضویت جامعه از مهرماه 1397 افزایش می‌یابد.

با توجه به افزایش چشمگیر هزینه‌های خرید مواد مصرفي و چاپ کارت‌ های PVC ظرف شش ماه ابتدایی سال ۹۷، دبیرخانه جامعه ناگزیر به تعدیل هزینه چاپ و صدور کارت عضویت میباشد که از مهر ۹۷ در فرایند صدور و تمدید اعتبار کارت های عضویت اعضاي جامعه منظور خواهد شد. با اين حال به منظور رعایت حقوق اعضای محترم، برای صدور و تمدید اعتبار کارت های عضویت با بیش از یکسال اعتبار، تخفیفاتی منظور خواهد شد.

۱۵ شهریور ۹۷

سیزدهمین جلسه شورای مرکزی جامعه دانش‌آموختگان با موضوع "انتخابات دوره جدید جامعه" برگزار شد.

سیزدهمین جلسه شورای مرکزی جامعه دانش آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر به منظور نهایی سازی مقدمات برگزاری انتخابات دوره جدید شورای مرکزی و بازرسین جامعه، عصر روز دوشنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ به ریاست دکتر معتمدی رییس شورای مرکزی و با حضور اعضای شورای مرکزی جامعه برگزار شد.

۶ شهریور ۹۷

تمدید مهلت ثبت نام مرحله دوم بیمه درمان تکمیلی اعضاي جامعه دانش‌آموختگان (سال97-98)

به اطلاع می‌رساند آندسته از متقاضیان ثبت نام بیمه درمان تکمیلی که تا ۱۹ مرداد موفق نشدند از طریق سامانه ثبت نام کنند، از تاریخ ۱۰ تا ۲۰ شهریور میتوانند پس از واریز حق بیمه و دریافت معرفی نامه از دبیرخانه جامعه جهت ثبت نام حضوری به اداره رفاه دانشگاه مراجعه نمایند.

۲۳ مرداد ۹۷

مراسم يادبود مهندس نفيسي؛ بنیان‌گذار پلی‌تکنیک تهران برگزار شد.

مراسم یادبود ۳۴امین سالگرد درگذشت زنده یاد مهندس حبیب نفیسی؛ بنیانگذار پلی‌تکنیک تهران دوشنبه ۲۲ مرداد با حضور همسر مرحوم نفیسی، جمعی از دانش‌آموختگان پیشکسوت پنج دوره اول دانشگاه، پیشکسوتان شوراي مركزي و ادوار هيات امناي جامعه و مسوولان دانشگاه برگزار شد.

۱۴ مرداد ۹۷

مرحله دوم ثبت نام بيمه درمان تكميلي (سال 97-98) اعضاي جامعه شروع شد.

مرحله دوم ثبت نام بيمه درمان تكميلي اعضاي جامعه دانش آموختگان (سال97-98) با هماهنگي اداره رفاه اساتيد و كاركنان دانشگاه شروع شد. تمامي متقاضيان مي توانند از روز دوشنبه مورخ 1397/05/15 تا تاريخ 1397/05/19 با مراجعه به پروفايل شخصي خود در سامانه جامعه، از طريق منوي بيمه درمان تكميلي نسبت به ثبت نام و پرداخت حق بيمه سرانه خود و افراد تحت پوشش (با در نظر گرفتن شرايط) اقدام نمايند.

۸ مرداد ۹۷

مراسم بزرگداشت مهندس حبيب الله نفيسي بنيانگذار پلي‌تكنيك در اواخر مرداد 97 برگزار مي‌شود.

به پيشنهاد جامعه دانش‌اموختگان دانشگاه و با مشاركت دانشگاه صنعتي اميركبير(پلي تكنيك تهران) مراسم بزرگداشت زنده‌ياد مهندس حبيب الله نفيسي بنيانگذار و معمار پلي تكنيك تهران برگزار مي شود.

۲۱ تیر ۹۷

انتخابات دوره جديد شوراي مركزي جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتي اميركبير در مهرماه سال جاري برگزار مي‌شود.

يازدهمين جلسه شوراي مركزي جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتي اميركبير(پلي‌تكنيك تهران) در تاريخ 11 تيرماه 1397 در محل ساختمان فارابي دانشگاه و به رياست دكتر معتمدي رييس شوراي مركزي برگزار شد. بنا بر مصوبه اين جلسه، مجمع عمومي و انتخابات دوره جديد شوراي مركزي جامعه در نيمه دوم مهرماه سال جاري برگزار مي‌شود.

۳۱ خرداد ۹۷

« اطلاعيه فوري تمديد مدت قرارداد بيمه تكميلي درمان مرحله اول (قرارداد سال گذشته) »

قرارداد جديد بيمه تكميلي درمان گروهي اعضاي جامعه (مرحله دوم) نهايي شده كه از ابتداي شهريور ماه سال جاري اجرايي ميگردد. همچنين تا زمان انعقاد قرارداد جديد، ثبت نام كنندگان قرارداد سال گذشته (مرحله اول) ميتوانند ماههاي تير و مرداد سال جاري را با شرايط قرارداد قبلي تمديد نمايند. بديهي است ثبت نام از متقاضيان جديد بيمه تكميلي نيز همزمان با مرحله دوم ثبت نام از اعضا انجام خواهد شد.