عصر روز پنجشنبه 14 اردیبهشت ماه، آمفی­ تئاتر مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی­ تکنیک تهران)، شاهد حضور دانش­ آموختگان فرهیخته دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی ­تکنیک تهران)  بود.
مطابق فراخوان داده شده از سوی جامعه دانش آموختگان، مجمع عمومی نوبت دوم به همراه انتخابات شورای مرکزی و بازرسان جامعه دانش ­آموختگان با حضور بیش از 300 نفر از دانش­ آموختگان در آمفی ­تئاتر مرکزی برگزار گردید.
پس از طی فرایند پذیرش اعضا، مراسم راس ساعت 16:00 با پخش تلاوت آیاتی از قرآن کریم و سرود ملی آغاز گردید. سپس با انتخاب آقایان: دکتر رضا مکنون به عنوان ریاست مجمع و مهندس حمزه گودرزی، مهندس سعید عسکرزاده و مهندس وحید رضایی به عنوان هیات رئیسه، مجمع به صورت رسمی آغاز به کار کرد.
در ابتدا دکتر قدسی پور ریاست شورای مرکزی جامعه دانش آموختگان و ریاست دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ضمن خوش­ امدگویی و قدردانی از حضور دانش آموختگان، بر همکاری و همراهی نهاد دانشگاه و جامعه دانش­آموختگان تاکید کرد. سپس مهندس مجتبی نوریان گزارشی از فعالیت­های جامعه در دوره دبیری خود ارئه داد که به تصویب حاضران رسید. آنگاه با پخش کلیپ­های یاد بودی از دوتن از اعضای برجسته جامعه دانش­ آموختگان، مرحومان مهندس عوض پارسا (عضو شورای مرکزی فعلی و ادوار شورای مرکزی) و دکتر فرید اعلم (دبیر اسبق جامعه دانش آموختگان)، حاضران با برخواستن و 1 دقیقه سکوت، یاد و خاطره این عزیزان را گرامی داشتند.
پس از آن گزارش بازرسان جامعه توسط مهندس روزبه ریاضی ارائه و به تصویب حاضران رسید.
سپس انتخابات شورای مرکزی و بازرسان جامعه در دستور کار مجمع قرار گرفت که نتیجه آن را می­توانید در اطلاعیه شماره 21 انتخابات مشاهده فرمایید.
هیات مدیره جامعه دانش ­آموختگان، ضمن قدردانی فراوان از حضور تمامی دانش ­آموختگان فرهیخته، از میزبان مراسم: دکتر حمید رضا صمدی(هولدینگ رایزکو)، و حامیان مراسم، آقایان: مهندس فریبرز مقیمی، مهندس محمد مهدی تابع قانون(شرکت کار و اندیشه بین الملل)، مهندس محمد امین محمدی(شرکت فرزان فن اندیش فردا) و مهندس پویا پارسا(هولدینک بلو اند پی) تشکر ویژه می­کند.

جامعه دانش آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)