اطلاعیه شماره 19 ستاد انتخابات جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی‌تکنیک تهران)
دعوت به شرکت در انتخابات و مجمع عمومی سالیانه

بدینوسیله به اطلاع دانش ­­آموختگان گرامی دانشگاه صنعتی امیرکبیر(پلی تکنیک تهران) می ­رساند با توجه به عدم رسمیت یافتن مجمع عمومی جامعه دانش آموختگان در تاریخ 1401/12/4 به دلیل به حد نصاب نرسیدن تعداد اعضای محترم شرکت کننده، انتخابات  شورای مرکزی، برگزار نگردید. لذا مطابق اساسنامه جامعه دانش آموختگان، مجمع عمومی فوق العاده و انتخابات شورای مرکزی، در سال جدید و پس از ماه مبارک رمضان برگزار خواهد گردید و تاریخ قطعی مجمع فوق العاده متعقابا اعلام خواهد شد. لازم به ذکر است که مطابق اساسنامه، مجمع فوق العاده، با حضور هر تعداد از اعضای محترم، رسمیت خواهد داشت و انتخابات شورای مرکزی قطعا برگزار خواهد گردید.

با احترام و آرزوی تندرستی و سربلندی
علی ­­اصغر گلسرخی
دبیر ستاد انتخابات جامعه دانش ­آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر(پلی ­تکنیک تهران)
12/20//1401