انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت دانش آموخته پیشکسوت دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) جناب آقای مهندس عوض محمد پارسا موجب اندوه و حسرت گردید. فقدان آن کارآفرین موفق که یکی از سرمایه های ارزشمند جامعه صنعتی کشور و یار و همراه صمیمی و خدوم جامعه دانش آموختگان صنعتی امیرکبیر بودند را به خانواده ارجمند پارسا، جامعه صنعتی کشور به ویژه صنعت برق و همه دانش آموختگان پلی تکنیک تهران تسلیت می گوئیم و از خداوند کریم برای آن مرحوم آرامش ابدی و غفران الهی و برای همه بازماندگان ایشان صبر و سلامت و حسن عاقبت خواستاریم.
به اطلاع می رساند مراسم یادبودی در روز پنجشنبه مورخ 1401/3/5 از ساعت 11 الی 12:30 در مسجد نور واقع در میدان فاطمی برگزار می گردد. حضور پربرکت کلیه دوستان و سروران گرامی موجب شادی روح آن مرحوم و تسکین خاطر بازماندگان خواهد بود.

دبیرخانه جامعه دانش آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)