بدینوسیله به اطلاع کلیه اعضای جامعه دانش آموختگان متقاضی عضویت در بیمه تکمیلی درمان می رساند زمان ثبت نام تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ 1400/11/6 تمدید شد. لذا متقاضیان محترم می توانند با مراجعه به پروفايل شخصي خود در سامانه جامعه، از طريق منوي بيمه درمان تكميلي نسبت به ثبت نام و پرداخت حق بيمه سرانه خود و افراد تحت پوشش (با در نظر گرفتن شرايط که در اطلاعیه قبلی اعلام شد) اقدام نمايند.

توجه:
1- داشتن کارت عضویت جامعه برای ثبت نام بیمه تکمیلی الزامی می باشد.
2- حق بیمه را حتما از طریق پروفایل خود در سایت جامعه قسمت پرداخت حق بیمه پرداخت نمایید.
3- در قسمت بارگذاری مدارک بیمه تکمیلی اسکن کارت ملی، شناسنامه، صفحه اول دفترچه بیمه و اسکن یا تصویر پرداختی حق بیمه را بارگذاری نمایید. ضمنا اعضایی که برای اولین بار در بیمه ثبت نام می کنند، مدارک فوق را به دفتر جامعه نیز بایستی تحویل دهند.
4- ارسال اسکن فرم ثبت نام امضا شده به ایمیل دفتر جامعه برای تمامی اعضا الزامی می باشد.