تاریخ رویداد: ۶ اسفند تا ۶ اسفند ۹۵
مکان رویداد: تهران- دانشگاه صنعتی امیرکبیر

اقلام جانبی برای دریافت هرکدام از اقلام آن را انتخاب نمایید.

گردهمایی سالانه دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)

از تمامی دانش آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) دعوت می‌شود در مراسم گردهمایی سالانه جامعه که در روز جمعه مورخ 1395/12/06 از ساعت 17:00 عصر در دانشگاه امیرکبیر  برگزار خواهد شد حضور بهم رسانید. در این مراسم علاوه بر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده، از پیشکسوتان دانش آموخته 6 دوره اول (سال‌های 45-1340) تجلیل به عمل خواهد آمد. ضمناً مقتضی است جهت اعلام حضور در گردهمایی، حداکثر تا تاریخ چهارشنبه مورخ 4 اسفند 95 به سایت جامعه فارغ التحصیلان (alumni.aut.ac.ir) که لینک آن در سایت دانشگاه نیز وجود دارد، مراجعه و ثبت نام نمائید.

مراحل ثبت نام شرکت در گردهمایی سالانه دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)
  1. ابتدا از قسمت ورود وارد سامانه جامعه فارغ‌التحصیلان شوید (اگر تا بحال عضو سامانه نشده‌اید ابتدا باید با پر کردن فرم مربوطه عضو سامانه شوید)
  2. پس از ورود به سامانه در قسمت رویدادها (از منوی بالای صفحه انتخاب شود) گردهمایی سالانه دانش‌آموختگان را انتخاب نموده و سپس بر روی گزینه "شرکت میکنم" کلیک کنید.
مهلت ثبت نام به پایان رسید
مبلغ 0 تومان هزینه شرکت در رویداد

حامیاننهاد هایی که بدون آنها برگزاری این رویداد ممکن نبود..

تصاویر و پوسترهاتصاویر و پوسترهای مربوط به رویداد.