تاریخ رویداد: ۱ دی تا ۱۵ اردیبهشت ۰۲
مکان رویداد: دانشگاه صنعتي اميركبير(پلي تكنيك تهران) - سالن اجتماعات مركزي

اقلام جانبی برای دریافت هرکدام از اقلام آن را انتخاب نمایید.

گردهمايي بزرگ دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتي اميركبير(پلي‌تكنيك تهران)

گردهمايي بزرگ دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتي اميركبير(پلي‌تكنيك تهران) همزمان با مجمع عمومي اعضاي جامعه و انتخابات دوره جديد شوراي مركزي و بازرسان جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتي اميركبير روز پنجشنبه مورخ 14 اردیبهشت ماه سال 1402 در محل سالن اجتماعات دانشگاه برگزار مي‌گردد. جهت ثبت نام و حضور در اين رويداد هرچه زودتر نسبت به ثبت نام در بانك جامع اطلاعات دانش‌آموختگان اقدام نمايند. ثبت نام در بانك جامع اطلاعات دانش‌اموختگان كاملا رايگان بوده و چند دقيقه بيشتر زمان نمي‌برد.

با عنايت به اساسنامه جامعه، از آنجاييكه اعمال راي و كانديداتوري در انتخابات جامعه مختص اعضاي اصلي است، لذا از تمامي دانش‌اموختگان علاقمند به حضور در انتخابات جامعه و مشاركت در تصميم سازيهاي جامعه دانش‌آموختگان، درخواست مي‌شود جهت حضور پرشور در انتخابات نسبت به عضويت در جامعه نيز اقدام نمايند.
جهت اطلاع از شرايط كانديداتوري و نحوه شركت در انتخابات جامعه، مدارك مربوط به مجمع عمومي، انتخابات و اطلاعيه هاي ستاد انتخابات را از منوي معرفي جامعه- بخش "مستندات انتخابات" مطالعه كنيد.

- ثبت نام در "بانك جامع اطلاعات دانش‌آموختگاناز طريق منوي "ورود/ثبت نام" و يا لينك زير انجام ميشود.  « جهت مطالعه راهنماي ثبت نام اينجا كليك كنيد!»
لينك ثبت نام : alumni.aut.ac.ir/login.aspx

توجه داشته باشيد كه در صورت تمايل به دريافت كارت دانش‌آموختگي دانشگاه و عضويت در جامعه دانش‌آموختگان نيز ميتوانيد از طريق منوي "عضويت" در صفحه شخصي خود در بانك اطلاعات دانش‌آموختگان اقدام كنيد.   « راهنماي عضويت »

++ كانديداتوري براي انتخابات شوراي مركزي و بازرسان جامعه از طريق منوي موجود در پروفايل اعضاي جامعه انجام ميشود.

براي مشاهده اطلاعيه هاي ستاد انتخابات و موارد مرتبط با مجمع عمومي و انتخابات اينجا كليك كنيد!

** علاوه بر بخش اخبار و رويدادهاي سامانه جامعه، شما ميتوانيد اخبار و اطلاعات مربوط به مجمع عمومي و انتخابات را به صورت لحظه اي از طريق كانال اطلاع رساني جامعه در شبكه هاي تلگرام و صفحه اينستاگرام جامعه با شناسه(ايدي) @aut_alumni دنبال كنيد!

* تصاوير زير مربوط به مجمع عمومي آبان سال 1394 ميباشد.
مهلت ثبت نام به پایان رسید
مبلغ 0 تومان هزینه شرکت در رویداد

حامیاننهاد هایی که بدون آنها برگزاری این رویداد ممکن نبود..

تصاویر و پوسترهاتصاویر و پوسترهای مربوط به رویداد.