۲۹ دی ۹۷

«خوابگاه دانشجویی؛ موقوفه مهندس حسن رفتاری» افتتاح شد.

در مراسم با شکوهي كه با حضور خانواده «رفتاری»، مسئولین دانشگاه و جامعه دانش آموختگان، جمعی از دانش آموختگان پیش کسوت پلی تکنیک و خیرین، مسئولین وزارتخانه های علوم و نیرو، رييس شورای شهر تهران و تعدادی از دانش‌آموختگان و دانشجویان دانشگاه در روز پنج شنبه 27 دی ماه در محل آمفي تاتر مركزي دانشگاه برگزار شد، اين خوابگاه به صورت رسمي افتتاح شد و دانشجويان دختر كارشناسي ورودي سال 97 از ترم دوم سال تحصيلي جاري در آن اسكان خواهند يافت.

۲۲ دی ۹۷

خوابگاه دانشجويي موقوفه مهندس حسن رفتاري در تاريخ 27 ديماه 97 افتتاح مي‌شود.

روز پنج شنبه 27 ديماه طي مراسمي با حضور جمعي از خيرين، دانش‌آموختگان، اعضاي ادوار مختلف جامعه دانش‌آموختگان و مسوولين دانشگاه، خوابگاه دانشجويي دخترانه؛ موقوفه مهندس حسن رفتاري دانش‌آموخته سال 1354 دانشكده عمران و مالك مركز خريد پالاديوم تهران افتتاح مي شود.

۸ دی ۹۷

"اطلاعيه مشترك هيات نظارت و ستاد انتخابات" در خصوص اعلام نتايج نهايي انتخابات شوراي مركزي و بازرسان جامعه

اسامي اعضاي منتخب شوراي مركزي و بازرسان دوره جديد جامعه دانش‌‌آموختگان دانشگاه صنعتي اميركبير(پلي تكنيك تهران) از طريق اطلاعيه مشترك هيات نظارت و ستاد انتخابات جامعه اعلام شد. بر اساس اين اطلاعيه با توجه به تاييد نهايي فرايند و نتايج اوليه اعلام شده قبلي، اولين جلسه شوراي مركزي جديد با حضور نفرات منتخب حداكثر تا يكماه بعد از اعلام اسامي نهايي برگزار ميگردد.

۲۴ آذر ۹۷

"اطلاعيه شماره 11 ستاد انتخابات" درخصوص اعلام نتايج اوليه انتخابات جامعه و زمانبندي دريافت و رسيدگي به شكايات و اعتراضات

اطلاعيه رسمي ستاد انتخابات جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتي اميركبير(پلي تكنيك تهران) در خصوص اعلام نتايج اوليه اتخابات شوراي مركزي و بازرسان جامعه و زمانبندي دريافت و رسيدگي به شكايات و اعتراضات كانديداها صادر شد. نتايج اين اين انتخابات كه در تاريخ 22 آذر 97 در نشست مجمع عمومي عادي جامعه برگزار شده است، روز شنبه 24 آذر بررسي و تاييد شد.

۲۴ آذر ۹۷

اسامی اوليه منتخبین شورای مرکزی و بازرسان جامعه دانش آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعلام شد.

بنابر اعلام مهندس گلسرخی دبیر ستاد انتخابات جامعه دانش آموختگان، اسامی اوليه اعضای اصلی و علی البدل شورای مرکزی و بازرسان جامعه دانش آموختگان دانشگاه مشخص شده است که اطلاعیه رسمی آن متعاقبا ارسال خواهد شد.

۲۴ آذر ۹۷

مجمع عمومي و انتخابات دوره جديد جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه برگزار شد.

مجمع عمومي عادي و انتخابات دوره جديد شوراي مركزي جامعه دانش‌آموختگان همزمان با گردهمايي دانش‌آموختگان دانشگاه عصر روز پنجشنبه مورخ 22 آذر 1397 در محل سالن اجتماعات مركزي دانشگاه صنعتي اميركبير(پلي تكنيك تهران) با حضور پيشكسوتان و اعضاي قديمي و جديد جامعه برگزار شد.

۱۳ آذر ۹۷

آخرين جلسه دوره فعلي شوراي مركزي جامعه دانش‌اموختگان دانشگاه برگزار شد.

پانزدهمين و آخرين جلسه شوراي مركزي جامعه دانش‌اموختگان دانشگاه صنعتي اميركبير(پلي تكنيك تهران) عصر روز دوشنبه مورخ 12 آذر 97 با حضور اعضاي شورا و اعضاي ستاد انتخابات به رياست دكتر معتمدي رييس جامعه و رياست دانشگاه در سالن اجتماعات ساختمان فارابي دانشگاه صنعتي امير كبير برگزار شد.

۳۰ آبان ۹۷

مجمع عمومي و انتخابات دوره جديد شوراي مركزي جامعه دانش‌آموختگان در تاريخ 22 آذر 97 برگزار ميشود.

براساس اعلام آقاي مهندس گلسرخي دبير ستاد انتخابات جامعه، با توجه به بررسي هاي انجام شده توسط ستاد انتخابات روز پنج‌شنبه 22 آذر ماه جهت برگزاري انتخابات جامعه مشخص است كه همزمان با مجمع عمومي اعضا برگزار ميشود.