بدینوسیله به اطلاع کلیه اعضای جامعه دانش آموختگان متقاضی عضویت در بیمه تکمیلی درمان می رساند از روز چهارشنبه مورخ 1400/10/22 تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ 1400/10/29 می توانند با مراجعه به پروفايل شخصي خود در سامانه جامعه، از طريق منوي بيمه درمان تكميلي نسبت به ثبت نام و پرداخت حق بيمه سرانه خود و افراد تحت پوشش (با در نظر گرفتن شرايط) اقدام نمايند. شرايط، تعهدات و فرانشيز اين قرارداد هماهنگ با "طرح كاركنان شركتي" مطابق فایل پیوست است. جهت ثبت نام به نکات زیر دقت کنید:

1.
نام کاربری: شماره موبایل (برای بیمه شدگانی که سنوات قبل عضو بودند، شماره موبایل اعلامی به بیمه تکمیلی در سال گذشته درج گردد) و رمز عبور: درج کد یکبار مصرف ارسالی به موبایل می باشد.
2. مراجعه به قسمت ثبت نام بیمه تکمیلی در پروفایل شخصی خود در سایت جامعه / منوی ورود / مشاهده اطلاعات عضو اصلی و افراد تحت پوشش / ویرایش و تکمیل اطلاعات / تائید نهائي ثبت نام.
3. پرینت فرم ثبت نام و امضای آن و ارسال اسکن آن به ایمیل جامعه به آدرس: alumni@aut.ac.ir.
4. اعضایی که برای اولین بار می خواهند در بیمه تکمیلی ثبت نام کنند، مدارک مورد نیاز را پس از بارگذاری به همراه فرم نهایی امضا شده به دفتر جامعه تحویل دهند.
5. مبلغ حق بیمه برای هر نفر به ازای یک سال 21480000 ریال می باشد که از قسمت پرداخت حق بیمه در پروفایل شخصی در سایت جامعه قابل پرداخت است.
6. داشتن کارت عضویت جامعه الزامی است.
7. لطفا ابتدا فایل پیوست را به دقت مطالعه فرمایید. سپس در صورت هر گونه سوال با کارشناسان بیمه تکمیلی دانشگاه آقای صابر و خانم مرادی با شماره تماس 64545605-64545946 در ساعات اداری روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی 14 تماس حاصل فرمایید.

دانلود فایل