دعوت به مشارکت در تدوین اولین گزارش مدیران عامل ایران
دنیای کسب‌وکار پیچیده‌ترین و پویاترین دوران خود را در طول تاریخ سپری می‌کند و عدم اطمینان گسترده‌ای بر تصمیم‌های سازمانی سایه انداخته است. مدیران عامل بنگاه‌های اقتصادی به‌عنوان نقطه اتصال ذینفعان کلیدی و به‌عنوان مراجع تصمیم‌گیری اصلی در سازمان، هرروزه با ابهام‌های متعددی روبرو هستند که چگونگی مواجهه با آن‌ها می‌تواند نقش حیاتی در آینده بنگاه و کسب‌وکار ایفا کند.
در پاسخگویی به این نیاز، در دو دهه گذشته شرکت‌های مشاوره مدیریت بین‌المللی تلاش کرده‌اند با اجرای پیمایش‌های سالانه و انتشار گزارش‌های منظم با عنوان CEO Report یک بینش تجمعی از برآوردهای مدیران عامل را فراهم کنند. در این میان هر تفکر یا ابزاری که هدف کمک به جامعه‌ کسب‌وکاری را داشته باشد، نیاز دارد دید شفافی از تغییرات و دغدغه‌های روز سازمان‌ها داشته تا بتواند راه‌حل‌هایی به آنان ارائه کند تا نیازهای واقعی آنان را برآورده سازد.
مدرسه کسب و کار تکاپو، موسسه مشاور مدیریت ایلیا و موسسه آموزش علوم شناختی، از شما مدیرعامل محترم دعوت می‌کنند تا در پیمایش مدیران عامل ایران شرکت کنید.
بینش‌های شما به عنوان سکان‌دار سازمان‌ها بسیار روشنگر و ارزشمند است؛ و این گزارش منعکس کننده خردجمعی مدیران عامل ایران خواهد بود.
در این پیمایش بینش‌های آینده، دغدغه‌ها، چالش‌ها، نگرانی‌ها و ویژگی‌های فردی مدیران عامل ایران جمع‌آوری و گزارش خواهد شد.
نتایج این گزارش نه تنها مورد استفاده مدیران عامل قرار خواهد گرفت بلکه به تصمیمات سیاست گذاران کلان نیز جهت‌ خواهد داد.
این گزارش فردای مبهم را کمی روشن‌تر خواهد کرد.
لینک پرسشنامه گزارش مدیران عامل:
پیشاپیش از حسن توجه شما متشکریم.