بدینوسیله به اطلاع کلیه اعضای جامعه دانش آموختگان متقاضی عضویت در بیمه تکمیلی درمان می رساند از روز چهارشنبه مورخ 1399/8/21 تا پایان وقت اداری روز یکشنبه مورخ 1399/8/25 می توانند با مراجعه به پروفايل شخصي خود در سامانه جامعه، از طريق منوي بيمه درمان تكميلي نسبت به ثبت نام و پرداخت حق بيمه سرانه خود و افراد تحت پوشش (با در نظر گرفتن شرايط) اقدام نمايند. شرايط، تعهدات و فرانشيز اين قرارداد هماهنگ با "طرح كاركنان شركتي" مطابق فایل پیوست است.

توجه: 1- ضروري است جهت ثبت نام حتما از مرورگرهاي فايرفاكس و يا گوگل كروم استفاده شود.
        2- شناسه ثبت نام در سامانه بيمه شدگان AUT991 (حروف بزرگ و لاتین تایپ شود) است.
        3- در هنگام ثبت نام، در بخش واحد سازماني و نوع استخدامي از عنوان "دانش‌اموختگان آزاد" استفاده كنيد.
        4- دارا بودن شماره حساب نزد بانك ملت براي بيمه شده اصلي ضروري است.

پس از تكميل فرم ثبت نام و پرداخت حق بيمه مربوطه مطابق با تعداد نفرات ثبت نام شده، فرم اطلاعات ثبت نام را چاپ و امضا نماييد و به همراه مدارك مذكور ذيل جهت تكميل و تاييد فرايند ثبت نام به دبيرخانه جامعه دانش آموختگان مراجعه كنيد. لازم به ذکر است پس از تأیید ثبت نام توسط کارشناس بیمه تکمیلی دانشگاه امکان ویرایش اطلاعات امکانپذیر نمی باشد.

* براي فعال سازي بيمه تكميلي علاوه بر ثبت نام اينترنتي و پرداخت هزينه هاي مربوطه، ارايه نسخه چاپي و امضا شده فرم ثبت نام به همراه تمامي مدارك مورد نياز ذيل ضروري است. لازم به ذكر است مدارك ارائه شده آندسته از اعضا كه سال قبل ثبت نام كرده بودند، در اداره رفاه موجود است و نياز به ارائه مجدد مدارك نيست.

- مدارك لازم جهت تكميل و تاييد فرايند ثبت نام:
تصویر کارت عضویت معتبر جامعه.
تصوير شناسنامه بيمه شده اصلي و افراد تحت پوشش (کلیه صفحات).
تصوير کارت ملي بيمه شده اصلي و افراد تحت پوشش (پشت و رو).
تصوير صفحه اول دفترچه بيمه ،بيمه شده اصلي و افراد تحت پوشش.
درصورت داشتن فرزندان 23 تا 25 سال تمام ، ارائه گواهر اشتغال به تحصيل.
ارائه نامه کفالت يا قيوميت طبق توضيحات بند افراد مشمول بيمه تکميلي.
يك قطعه عكس پرسنلي.
پرینت پرداختی حق بیمه.

- شرايط و ضوابط ثبت نام بيمه درمان تكميلي سال 1400-1399
1- حق بيمه سرانه بيمه شدگان تا پايان مدات قرارداد (1400/09/01) مبلغ 18/000/000 ريال مي باشد که بایستی به صورت یکجا پرداخت شود.
2- تمامي اعضاي جامعه دانش‌اموختگان (به عنوان بيمه شده اصلي) به همراه همسر، فرزندان و پدر و مادر بيمه شده اصلي با پرداخت حق بيمه مربوطه تحت پوشش اين قرارداد ميباشند.
3- برقراري بيمه تكميلي درمان منوط به دارا بودن دفترچه بيمه پايه است. (سازمان تامين اجتماعي، خدمات درماني و يا هر سازماني ديگري كه بيمه درمان همگاني پايه ارايه ميكند.)
4- تمامي ضوابط و شرايط و راهنماي ثبت نام در سامانه بيمه شدگان موجود است و از طريق منوي بيمه تكميلي در پروفايل اعضا و اطلاعيه هاي اداره رفاه قابل مشاهده ميباشد.
5- تمامی متقاضیان محترم می بایست کلیه بند های فوق را جهت ثبت نام در دستور کار خود قرار دهند و دقت کافی در این خصوص را بعمل آورند .
6- مراحل ثبت نام فقط در صورت ثبت نهایی به صورت قطعی تلقی شده و نام متقاضی و افراد تحت پوشش در فهرست بیمه تکمیلی لحاظ می گردد .

در صورت هرگونه سوال با دفتر جامعه دانش آموختگان به شماره 64545767 خانم محمدی و یا با اداره رفاه دانشگاه به شماره 64545605 خانم مرادی تماس حاصل فرمائید.

دانلود فایل