در مراسم با شکوهي كه با حضور خانواده «رفتاری»، مسئولین دانشگاه و جامعه دانش آموختگان، جمعی از دانش آموختگان پیش کسوت پلی تکنیک و خیرین، مسئولین وزارتخانه های علوم و نیرو، رييس شورای شهر تهران و تعدادی از دانش‌آموختگان و دانشجویان دانشگاه در روز پنج شنبه 27 دی ماه در محل آمفي تاتر مركزي دانشگاه برگزار شد، اين خوابگاه به صورت رسماي افتتاح شد و دانشجويان دختر كارشناسي ورودي سال 97 از ترم دوم سال تحصيلي جاري در آن اسكان خواهند يافت.

در مراسم افتتاح اين خوابگاه دكتر معتمدي رئیس دانشگاه طي سخناني گفت: در حال حاضر 20 درصد به ظرفیت خوابگاه های دانشجويي دانشگاه افزوده شده است. وی افزود: اگر دانشجویان دانشگاه که از استعدادهای درخشان نیز هستند وضعیت مناسبی برای اسکان نداشته باشند روی کیفیت تحصیل آنها نیز تأثیر می‌گذارد.
معتمي ادامه داد: برنامه ریزی شده تا سال 1404 ظرفیت خوابگاه های امیرکبیر دو برابر شود و پراکندگی خوابگاه‌ها کم شده و تجمیع شوند. همچنين با توجه به نبود بودجه لازم برای ساخت و تجهیز خوابگاه ها از کمک فارغ التحصیلان و خیرین استفاده خواهد شد.

در ادامه مراسم مهندس محسن هاشمی؛ رئیس شورای شهر تهران نيز طي سخناني گفت: ارتباط دانشگاه و شورای شهر هم اکنون در حال رکود است که باید از این حالت خارج شده و گسترش یابد. همچنين افزود: "بودجه پژوهشی شورای شهر در حد 200 میلیارد تومان است که این امکان وجود دارد این بودجه برای تعامل بیشتر با دانشگاه ها برای مدیریت شهری صرف شود.
مهندس هاشمي گفت: درباره ساخت خوابگاه ها شورای شهر به دانشگاه برای خرید زمین، ساخت، قرارداد ها و برنامه ریزی و مطالعات شهری در کنار دانشگاه ها است و همکاری می کند. رئیس شورای شهر تهران رسیدگی به مشکلات مردم و تلاش برای بهتر کردن زندگی آن ها از اخلاق پسندیده اسلام است که برای خیرین باقیات صالحات می شود.

خوابگاه موقوفه مهندس رفتاري  که در ۸ طبقه و با زیربنای حدود ۴۰۰۰ متر مربع ساخته شده، دارای 48 اتاق ۴ و ۶ نفره است و ظرفیت اسکان حدود ۲۵۰ نفر را دارد. از مجموع ۸ طبقه خوابگاه، دو طبقه آن مختص امکانات عمومی مانند: سالن مطالعه، سالن ورزش، كتابخانه، نمازخانه، حمام و سایر امکانات مورد نیاز بوده و بقیه طبقات مسکونی است. هر اتاق خوابگاه، دارای تجهیزات کامل منجمله: تخت خواب به تعداد نفرات، کمد ديواري، میز و صندلی مطالعه، فرش و یخچال فریزر میباشد. آشپزخانه های مجهز به کابینت و اجاق گاز، سرویس های بهداشتی و حمام های بسیار شیک با امکانات عالی و البته محوطه سازی بسیار زیبا از دیگر امکانات این خوابگاه مدرن و زیبا میباشد.
لازم به ذکر است، در توافق اولیه مهندس رفتاری با دانشگاه مقرر بود فقط ساخت خوابگاه توسط این دانش‌آموخته خیر انجام شود ولیکن پس از اتمام فرایند ساخت خوابگاه، این خیر گرانقدر کلیه تجهیزات لازم برای اتاقها، سالن ورزش و ... را نیز تامین کرده و این خوابگاه دانشجویی را به صورت کامل و تجهیز شده به دانشگاه تحویل دادند.

در انتهاي اين مراسم، با اهدای لوح و هدیه از مهندس حسن رفتاري و تعدادی از عوامل تاثیر گذار در پيگيري فرايند اجرا و تجهیز اين خوابگاه  تقدیر شد.

متن سخنراني هاي مراسم را در اينجا بخوانيد.