روز پنج شنبه 27 ديماه طي مراسمي با حضور جمعي از خيرين، دانش‌آموختگان، اعضاي ادوار مختلف جامعه دانش‌آموختگان و مسوولين دانشگاه، خوابگاه دانشجويي دخترانه؛ موقوفه مهندس حسن رفتاري دانش‌آموخته سال 1354 دانشكده عمران و مالك مركز خريد پالاديوم تهران افتتاح مي شود.
مراسم افتتاح اين خوابگاه دانشجويي كه تمامي هزينه ها و مديريت ساخت آن توسط اين دانش آموخته خير انجام شده است با حضور جمعي از خيرين دانش‌آموخته، دانش‌آموختگان دانشگاه، اعضاي شوراي مركزي جديد و اعضاي ادوار گذشته جامعه دانش‌آموختگان، مديران و مسوولين وزارت علوم، شهرداري و شوراي شهر تهران و به ميزباني مسوولين دانشگاه صنعتي اميركبير از ساعت 10 الي 12 روز پنجشنبه 27 ديماه در محل سالن اجتماعات مركزي دانشگاه برگزار مي شود.
مراسم امضاي توافقنامه اجرا و آغاز نمادين ساخت (كلنگ زني) اين پروژه در تاريخ 16 مهرماه سال 95 انجام شده بود. (براي مشاهده اين خبر اينجا را كليك كنيد)
جزييات مربوط به اين پروژه را در بخش پروژه ها مشاهده نماييد.