يازدهمين مجمع عمومي عادي و انتخابات دوره جديد شوراي مركزي جامعه دانش‌آموختگان (ششمين دوره جامعه) همزمان با گردهمايي دانش‌آموختگان دانشگاه عصر روز پنجشنبه مورخ 22 آذر 1397 در محل سالن اجتماعات مركزي دانشگاه صنعتي اميركبير(پلي تكنيك تهران) با حضور پيشكسوتان و اعضاي قديمي و جديد جامعه برگزار شد.
در ابتداي جلسه و به درخواست حضار، مهندس حسن شفتي دانش‌آموخته دوره اول پلي تكنيك به عنوان رييس سني اداره جلسه را به عهده گرفتند.  پس از رسميت يافتن جلسه كه مطابق اساسنامه جامعه با حضور بيش از نصف به علاوه يك اعضاي اصلي جامعه محقق شد، براي تعيين هيات رييسه 5 نفره مجمع عمومي، انتخابات جداگانه و با بلند كردن دست برگزار گرديد. با موافقت اعضا مهندس شفتي به عنوان رييس مجمع عمومي انتخاب شد. همچنين دكتر رضا مكنون دانش‌آموخته پيشكسوت مهندسي عمران با اعلام راي حضار به عنوان نايب رييس مجمع عمومي، دكتر محمد علي صادقي دانش‌آموخته دوره اول مكانيك و دكتر مسعود صبايي دانش‌آموخته مهندسي كامپيوتر به عنوان ناظرين مجمع و سركار خانم شيرين فرزانگان دانش‌اموخته مكانيك به عنوان منشي مجمع عمومي انتخاب شدند.
پس از انتخاب هيات رييسه، بلافاصله دستور اول مجمع عمومي عادي كه ارايه گزارش شوراي مركزي بود انجام شد و مهندس شعري مقدم نايب رييس شوراي مركزي جامعه گزارشي را از اقدامات دوره فعلي شوراي مركزي جامعه ارايه كردند. همچنين به دستور رييس مجمع مهندس روزبه رياضي؛ يكي از بازرسان جامعه، گزارش مختصري از بررسي تراز مالي جامعه در دوره گذشته ارايه كرد و ضمن تاييد حسابهاي مالي جامعه و تقدير از عملكرد و جذب عضويت انجام شده در اين دوره، انضباط بيشتر در ثبت و ضبط امور مالي جامعه در دوره بعدي را خواستار شد. پس از ارايه گزارش بازرس جامعه و اعلام نظر خزانه دار جامعه در خصوص برخي كاستي ها در ثبت و صدور دستور هزينه ها، با نظر هيات رييسه مجمع عمومي در خصوص عملكرد و تراز مالي جامعه از اعضاي مجمع كسب نظر شد كه عملكرد و تراز مالي شوراي مركزي به اتفاق آرا مورد تاييد مجمع عمومي قرار گرفت.
همچنين بنا بر درخواست اعضاي حاضر در مجمع در خصوص امكان مشاركت اعضايي كه حق عضويت خود را در روز مجمع پرداخت كرده اند، با نظر هيات رييسه در اينخصوص از اعضاي مجمع عمومي راي گيري انجام شد كه با اكثريت قريب به اتفاق آرا مصوب شد تا همه اعضايي كه در سامانه ثبت نام كرده و حق عضويت خود را نيز تا پيش از انتخابات پرداخت كرده اند مجاز به شركت در انتخابات هستند. در ادامه آقاي دكتر صبايي عضو هيات رييسه مجمع عمومي و مسوول كميته فناوري اطلاعات هيات مديره جامعه، در خصوص نحوه راگيري الكترونيكي توضيحاتي را ارايه كردند.
از نكات جالب توجه در اين مراسم، حضور سركار خانم عظمي عدل همسر مهندس نفيسي در جمع دانش‌اموختگان دانشگاه و مجمع عمومي جامعه بود كه با اهداي يادبودي از ايشان تقدير شد. همچنين از دانش‌آموختگان خير دانشگاه جناب آقايان دكتر صمدي و مهندس رفتاري نيز تقدير شد. آقاي دكتر صمدي كه در مراسم نيز حضور داشتند، از دانش آموختگان دانشكده پليمر ميباشند و هزينه هاي تكميل مجموعه ورزشي چند منظوره دانشگاه را متقبل شده بودند. ضمنا آقاي مهندس رفتاري از دانش‌آموختگان دانشكده عمران، تمامي هزينه هاي ساخت يك باب خوابگاه دانشجويي را متقبل شده و اين خوابگاه آماده تحويل ميباشد كه قرار است مراسم افتتاح آن به زودي برگزار گردد.
پس از اين مراسم، انتخابات جامعه جهت تعيين نمايندگان هر دانشكده براي عضويت در شوراي مركزي و انتخابات سراسري بازرسان جامعه انجام شد و با اتمام فرايند انتخابات و انجام پذيرايي شام از حضار، يازدهمين مجمع عمومي جامعه دانش‌آموختگان(فارغ‌التحصيلان) دانشگاه به اتمام رسيد.