سومین جلسه شورای مرکزی جامعه دانش آموختگان دانشگاه در تاریخ 16 بهمن ماه سال جاری با حضور ریاست شورای مرکزی جناب آقای دکتر رهایی، دبیر جامعه جناب آقای مهندس لطفی و اکثریت اعضای محترم شورای مرکزی  از ساعت 17:30 تا 19:30 در ساختمان فارابی دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه پس از ارائه گزارش دبیر جامعه از روند تامین مالی هزینه های مورد نیاز دبیرخانه جامعه و اقدامات انجام شده پس از تعیین هیات مدیره برای برنامه ریزی و اجرایی کردن اقدامات لازم برای توانمند سازی و استقرار دبیرخانه جامعه و رفع مشکلات موجود، درخصوص ضرورت فعال سازی شوراهای واحد در دانشکده های مختلف دانشگاه بحث و تبادل نظر شد.
همچنین با توجه به عدم تغییر حق عضویت سالانه جامعه از سال 1396 تاکنون و تغییرات شدید هزینه های صدور کارت عضویت و الزامات اساسنامه ای جامعه، پس از بحث و تبادل نظر اعضای شورا، حق عضویت جدید براساس مبلغ تعیین شده قبلی در سال 96 و منظور نمودن شرایط تورمی 6 سال گذشته، 4500000 ریال تعین و مصوب شد.