روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۲/۷/۶ اولین جلسه منتخبین دوره هفتم شورای مرکزی جامعه دانش آموختگان با حضور ریاست محترم جامعه دانش آموختگان جناب آقای دکتر رهایی، منتخبین دوره گذشته و جدید شورای مرکزی، ریاست محترم مجمع، اعضای کمیته انتخابات و جمعی از پیشکسوتان جامعه دانش آموختگان در سالن همایش ساختمان فارابی دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) برگزار گردید .
در این جلسه، که با حضور اکثریت قریب به اتفاق منتخبین دوره هفتم شورای مرکزی، انجام شد، پس از مراسم تودیع و معارفه شورای مرکزی گذشته و جدید، جناب آقای هادی لطفی با رآی اکثریت اعضا به عنوان دبیر جدید شورای مرکزی جامعه دانش آموختگان، انتخاب گردید .
همچنین خانم ها الناز رحیمی چطری و مهکامه طاعتی به عنوان منشی‌های جدید شورای مرکزی انتخاب گردیدند.
در این جلسه، جناب آقای دکتر رهایی بر ضرورت استفاده و فعال سازی ظرفیت های جامعه دانش آموختگان و تعامل دوسویه دانشگاه و جامعه دانش آموختگان تاکید کردند

دبیرخانه جامعه  دانش آموختگان دانشگاه صنعتی امیر کبیر (پلی تکنیک تهران)