به نام خدا
اطلاعیه شماره 4 ستاد انتخابات جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی‌تکنیک تهران)

بدینوسیله به آگاهی دانش‌آموختگان گرامی دانشگاه می‌رساند در پی حوادث اخیر که منجر به عدم برگزاری کلاس‌های آموزشی دانشگاه به صورت حضوری گردیده و همچنین اختلالاتی که در اینترنت سراسری و دسترسی به وب سایت دانشگاه پدید آمده است و به نظر می‌رسد این امر در ثبت‌نام داوطلبان عضویت در شورای مرکزی و بازرسان جامعه خللی ایجاد کرده است، تغییراتی در تقویم برگزاری انتخابات جامعه دانش‌آموختگان رخ می‌دهد که پس از تصویب تقویم جدید، مراتب از همین طریق به آگاهی خواهد رسید.

در این راستا اعلام می‌نماید:

1- ثبت نام افرادی که در سامانه انتخابات برای عضویت در شورای مرکزی و بازرسان صورت گرفته است محفوظ خواهد بود و در چارچوب تقویم آتی مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت. لذا این افراد نیازی به ثبت نام مجدد نخواهند داشت.
2- همچنان دسترسی دانش‌آموختگان برای ثبت‌نام کاندیداتوری تا زمان اعلام تقویم جدید انتخابات برقرار می‌باشد و متقاضیان می‌توانند نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
3- تقویم جدید برگزاری انتخابات پس از پایداری شرایط تنظیم و پس از تصویب در شورای مرکزی جامعه اعلام و منتشر خواهد شد. فرایند و زمان‌بندی برگزاری انتخابات تابع تقویم جدید خواهد بود.

با احترام و آرزوی سلامتی و سربلندی
علی اصغر گلسرخی