اطلاعیه شماره 3
ستاد انتخابات جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)

نحوه ثبت نام اينترنتي كانديداهاي انتخابات جامعه:

1- ثبت نام از طريق سامانه اينترنتي جامعه دانش آموختگان به نشاني  alumni.aut.ac.ir انجام مي شود.
2- جهت ثبت نام ضروري است عضويت اعضاي جامعه حداقل تا پايان فرايند انتخابات (زمان اعلام اسامي قطعي منتخبين در مهر ماه سال 1401) معتبر باشد.
3- اعضاي جامعه پس از ورود به پروفايل شخصي خود در سامانه جامع دانش آموختگان، از طريق منوي " كانديداتوري انتخابات" مي توانند براي عضويت در شوراي مركزي يا بازرسي جامعه ثبت نام كنند.
4- آن دسته از اعضايي كه از 2 يا 3 دانشكده دانشگاه اميركبير فارغ التحصيل شده اند، صرفا مي توانند به انتخاب خود در يكي از دانشكده ها كانديدا شوند. ضمنا در زمان مجمع عمومي، كانديداهاي انتخابات فقط ميتوانند در همان دانشكده اي كه از طريق آن كانديدا شده اند راي دهند.
5- در صورت بروز هرگونه مشكلي در فرايند ثبت نام با دبيرخانه ستاد انتخابات به شماره 64545771 و 64545767 تماس بگيريد.

با احترام
علی اصغر گلسرخی
دبیر ستاد انتخابات
جامعه دانش آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)