۱۳ آذر ۹۸

اطلاعیه مربوط به دریافت کارت بیمه درمان تکمیلی دانا و ارائه مدارک پزشکی سال 99-98 (حذف و اضافه)

ثبت نام كنندگان محترم در طرح بیمه درمان تکمیلی مي توانند برای دریافت کارت بیمه و ارایه مدارک پزشکی جهت دريافت هزينه هاي درماني خود از تاريخ 18 آبان 98 به اداره رفاه دانشگاه و نماينده بيمه دانا مستقر در اداره رفاه مراجعه نمايند.

۲۸ آبان ۹۸

دریافت کارت عضویت از محل دفتر جدید جامعه

آندسته از اعضای محترم جامعه دانش آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر که نحوه دریافت کارت عضویت خود را محل دفتر جامعه مشخص نموده اند، در اسرع وقت و در ساعات اداری نسبت به تحویل کارت از دفتر جامعه به آدرس زیر اقدام نمایند.

۱۸ آبان ۹۸

۱۱ آبان ۹۸

تمدید ثبت نام مرحله سوم بیمه درمان تکمیلی اعضای جامعه دانش آموختگان سال 99-98

به اطلاع می‌رساند آندسته از متقاضیان ثبت نام بیمه درمان تکمیلی که در مهر ماه موفق نشدند از طریق سامانه ثبت نام کنند، از تاریخ 11 تا 25 آبان ماه میتوانند با مراجعه به پروفايل شخصي خود در سامانه جامعه، از طريق منوي بيمه درمان تكميلي نسبت به ثبت نام و پرداخت حق بيمه سرانه خود و افراد تحت پوشش (با در نظر گرفتن شرايط) اقدام نمايند.

تمدید موافقت نامه همکاری مابین کتابخانه مرکزی دانشگاه و جامعه دانش آموختگان

به منظور فراهم آوردن امكان عضويت و استفاده اعضاي جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه از امكانات كتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر (كتابخانه فني و مهندسي شهيد صبوري)، موافقت‌نامه همکاری ميان دبير جامعه دانش‌آموختگان و رياست محترم كتابخانه مركزي دانشگاه تمدید شد.

خواندن ادامه

مرحله سوم ثبت نام بيمه درمان تكميلي (سال ۹۹-۹۸) اعضاي جامعه شروع شد.

مرحله سوم ثبت نام بيمه درمان تكميلي اعضاي جامعه دانش آموختگان (سال 99-98) با هماهنگي اداره رفاه دانشگاه شروع شد. تمامي متقاضيان مي توانند از روز دوشنبه مورخ 1398/07/08 تا تاريخ 1398/07/18 با مراجعه به پروفايل شخصي خود در سامانه جامعه، از طريق منوي بيمه درمان تكميلي نسبت به ثبت نام و پرداخت حق بيمه سرانه خود و افراد تحت پوشش (با در نظر گرفتن شرايط) اقدام نمايند.