۷ آذر ۹۹

حذف و اضافه ثبت نام بیمه درمان تکمیلی آغاز شد.

به اطلاع اعضای جامعه دانش آموختگان خواهان بیمه درمان تکمیلی می رساند زمان حذف و اضافه ثبت نام بیمه تکمیلی تا پایان وقت اداری روز دوشنبه 1399/9/17 می باشد. این زمان مجدد تمدید نخواهد شد. لذا خواهشمند است طبق اطلاعیه قبلی و در زمان مقرر نسبت به ثبت نام و واریز حق بیمه اقدام نمایید.

خواندن ادامه

ثبت نام بيمه درمان تكميلي (سال 1400-1399) اعضاي جامعه شروع شد.

بدینوسیله به اطلاع کلیه اعضای جامعه دانش آموختگان متقاضی عضویت در بیمه تکمیلی درمان می رساند از روز چهارشنبه مورخ 1399/8/21 تا پایان وقت اداری روز یکشنبه مورخ 1399/8/25 می توانند با مراجعه به پروفايل شخصي خود در سامانه جامعه، از طريق منوي بيمه درمان تكميلي نسبت به ثبت نام و پرداخت حق بيمه سرانه خود و افراد تحت پوشش (با در نظر گرفتن شرايط) اقدام نمايند.

دریافت کارت عضویت از محل دفتر جامعه

آندسته از اعضای محترم جامعه دانش آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر که نحوه دریافت کارت عضویت خود را محل دفتر جامعه مشخص نموده اند، در اسرع وقت و در ساعات اداری نسبت به تحویل کارت از دفتر جامعه به آدرس زیر اقدام نمایند.

تمدید یک ماهه قرارداد بیمه تکمیلی درمان دانا سال 99-98

بدینوسیله به اطلاع اعضای جامعه دانش آموختگان عضو بیمه تکمیلی دانا می رساند با توجه به انجام مراحل انعقاد قرارداد جدید مقرر شد جامعه قرارداد درمان جمعی سال 1398-1399 را برای کلیه اعضا تا تاریخ 02/09/1399 به مدت یک ماه با همان شرایط دوره قبل و بدون افزایش نرخ حق بیمه تمدید نماید.

۱۳ آذر ۹۸

اطلاعیه مربوط به دریافت کارت بیمه درمان تکمیلی دانا و ارائه مدارک پزشکی سال 99-98 (حذف و اضافه)

ثبت نام كنندگان محترم در طرح بیمه درمان تکمیلی مي توانند برای دریافت کارت بیمه و ارایه مدارک پزشکی جهت دريافت هزينه هاي درماني خود از تاريخ 18 آبان 98 به اداره رفاه دانشگاه و نماينده بيمه دانا مستقر در اداره رفاه مراجعه نمايند.