۲۴ آذر ۹۷

"اطلاعيه شماره 11 ستاد انتخابات" درخصوص اعلام نتايج اوليه انتخابات جامعه و زمانبندي دريافت و رسيدگي به شكايات و اعتراضات

اطلاعيه رسمي ستاد انتخابات جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتي اميركبير(پلي تكنيك تهران) در خصوص اعلام نتايج اوليه اتخابات شوراي مركزي و بازرسان جامعه و زمانبندي دريافت و رسيدگي به شكايات و اعتراضات كانديداها صادر شد. نتايج اين اين انتخابات كه در تاريخ 22 آذر 97 در نشست مجمع عمومي عادي جامعه برگزار شده است، روز شنبه 24 آذر بررسي و تاييد شد.

۲۴ آذر ۹۷

اسامی اوليه منتخبین شورای مرکزی و بازرسان جامعه دانش آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعلام شد.

بنابر اعلام مهندس گلسرخی دبیر ستاد انتخابات جامعه دانش آموختگان، اسامی اوليه اعضای اصلی و علی البدل شورای مرکزی و بازرسان جامعه دانش آموختگان دانشگاه مشخص شده است که اطلاعیه رسمی آن متعاقبا ارسال خواهد شد.

۲۴ آذر ۹۷

مجمع عمومي و انتخابات دوره جديد جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه برگزار شد.

مجمع عمومي عادي و انتخابات دوره جديد شوراي مركزي جامعه دانش‌آموختگان همزمان با گردهمايي دانش‌آموختگان دانشگاه عصر روز پنجشنبه مورخ 22 آذر 1397 در محل سالن اجتماعات مركزي دانشگاه صنعتي اميركبير(پلي تكنيك تهران) با حضور پيشكسوتان و اعضاي قديمي و جديد جامعه برگزار شد.

۱۳ آذر ۹۷

آخرين جلسه دوره فعلي شوراي مركزي جامعه دانش‌اموختگان دانشگاه برگزار شد.

پانزدهمين و آخرين جلسه شوراي مركزي جامعه دانش‌اموختگان دانشگاه صنعتي اميركبير(پلي تكنيك تهران) عصر روز دوشنبه مورخ 12 آذر 97 با حضور اعضاي شورا و اعضاي ستاد انتخابات به رياست دكتر معتمدي رييس جامعه و رياست دانشگاه در سالن اجتماعات ساختمان فارابي دانشگاه صنعتي امير كبير برگزار شد.

۳۰ آبان ۹۷

مجمع عمومي و انتخابات دوره جديد شوراي مركزي جامعه دانش‌آموختگان در تاريخ 22 آذر 97 برگزار ميشود.

براساس اعلام آقاي مهندس گلسرخي دبير ستاد انتخابات جامعه، با توجه به بررسي هاي انجام شده توسط ستاد انتخابات روز پنج‌شنبه 22 آذر ماه جهت برگزاري انتخابات جامعه مشخص است كه همزمان با مجمع عمومي اعضا برگزار ميشود.

خواندن ادامه

بازپرداخت هزینه های درمانی ثبت نام کنندگان در طرح بیمه تکمیلی آغاز شد.

ثبت نام كنندگان محترم در طرح بیمه درمان تکمیلی مي توانند برای دریافت کارت بیمه و ارایه مدارک پزشکی جهت دريافت هزينه هاي درماني خود از تاريخ 18 مهر 97 به اداره رفاه دانشگاه و نماينده بيمه دانا مستقر در اداره رفاه (جنب آمفي تاتر مركزي) مراجعه نمايند.

۱۸ شهریور ۹۷

فراخوان "طرح به روزرساني و تعويض كارت‌هاي طلايي قديمي اعضا با كارت طلايي PVC جديد"

با توجه به نزديك بودن زمان برگزاري مجمع عمومي و انتخابات دوره جديد شوراي مركزي جامعه و جهت به روزرساني كارت‌هاي قديمي عضويت، ايجاد بستر مناسب ارتباط با اعضا و امكان ارايه خدمات به دارندگان كارت عضويت طلايي ادوار گذشته جامعه فارغ التحصيلان، طرح تعويض كارت‌هاي طلايي قديمي با كارت طلايي PVC جديد از 25 شهريور 97 اجرا مي‌شود.

۱۷ شهریور ۹۷

هزینه چاپ و صدور کارت عضویت جامعه از مهرماه 1397 افزایش می‌یابد.

با توجه به افزایش چشمگیر هزینه‌های خرید مواد مصرفي و چاپ کارت‌ های PVC ظرف شش ماه ابتدایی سال ۹۷، دبیرخانه جامعه ناگزیر به تعدیل هزینه چاپ و صدور کارت عضویت میباشد که از مهر ۹۷ در فرایند صدور و تمدید اعتبار کارت های عضویت اعضاي جامعه منظور خواهد شد. با اين حال به منظور رعایت حقوق اعضای محترم، برای صدور و تمدید اعتبار کارت های عضویت با بیش از یکسال اعتبار، تخفیفاتی منظور خواهد شد.