تاریخ رویداد: ۱ دی تا ۱۵ اردیبهشت ۰۲
مکان رویداد:

اقلام جانبی برای دریافت هرکدام از اقلام آن را انتخاب نمایید.

مجمع عمومی و انتخابات شورای مرکزی و بازرسان جامعه دانش آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)،چهاردهم اردیبهشت ماه 1402

به نام خدا

اطلاعیه شماره ۱ ستاد انتخابات جامعه دانش آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)

دانش آموختگان فرهیخته پلی تکنیک تهران و اعضای محترم جامعه دانش اموختگان
با درود و عرض ادب و احترام؛
به استحضار می رساند اعضای ستاد انتخابات طی چند ماه گذشته برای جلب حمایت حداکثری و حضور فراگیر خانواده بزرگ پلی تکنیک در انتخابات شورای مرکزی جامعه و همچنین ایجاد همدلی بیشتر، با مسئولین محترم دانشگاه و جامعه، جمعی از پیشکسوتان و اعضای قدیم جامعه جلسات متعددی را برگزار نموده اند. در همه موارد، هدف مشارکت همه باورمندان و تلاشگران پیشین و کنونی برای برگزاری انتخاباتی پرشور بوده که توفیق برگزیدن عزیزان اعضای شورای مرکزی جامعه، برای تنظیم برنامه ای در­خور و در جهت تحقق بخشیدن به اهداف اصلی جامعه که ارتقا جایگاه دانش آموختگان پلی تکنیک و مشارکت حداکثری همه دانش آموختگان برای بهبود مستمر کیفیت دانشگاه و جامعه می باشد را عملی بنمایند.
در این راستا به استحضار می رساند مجمع عمومی و انتخابات شورای مرکزی و بازرسان جامعه دانش آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) در اردیبهشت ماه سال 1402 برگزار خواهد شد که جدول زمانبندی مربوطه در اطلاعیه بعدی اعلام خواهد شد.
با احترام
علی اصغر گلسرخی
دبیر ستاد انتخابات

جامعه دانش آموختگان پلی تکنیک تهران
مهلت ثبت نام به پایان رسید
مبلغ 0 تومان هزینه شرکت در رویداد

حامیاننهاد هایی که بدون آنها برگزاری این رویداد ممکن نبود..

تصاویر و پوسترهاتصاویر و پوسترهای مربوط به رویداد.