شرکت دانش بنیان پترو توسعه پارسا فعال در حوزه تجهیزات صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، به جهت تکمیل کادر مهندسی خود در واحد تحقیق و توسعه از میان دانشجویان و فارغ التحصیلان مهندسی مکانیک که داراي شرایط زیر میباشند، به صورت پاره وقت و یا تمام وقت دعوت به همکاري مینماید.

شرایط:
1 .مسلط به زبان انگلیسی
2 .آشنا به نرم افزارهاي شبیه سازي سیالاتی / جامداتی
3 .ترجیحا داراي سابقه کار و یا تحقیقات در حوزه تجهیزات دوار اعم از پمپ،کمپرسور یا گیربکس
4 .جنسیت آقا

متضیان محترم که شرایط فوق را دارا می باشند، میتوانند رزومه خود را به ادرس ایمیل زیر ارسال نمایند.
HRM@PTPE.IR

* توجه: انتشار فرصت­­های شغلی صرفاً جهت تسهيل و آگاه­­سازی دانش‌آموختگان بوده و جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر مسئولیتی در قبال انتشار آگهی­­های استخدامی ندارد.

** مشاهده فرصت­­های شغلی و پيگيری اخبار جامعه از طريق کانال اطلاع­­رسانی جامعه در شبكه مجازی تلگرام aut_alumni@  و صفحه­­ اطلاع­­رسانی جامعه در شبکه مجازی اینستاگرام @aut_alumni