به اطلاع دانش‌آموختگان عزیز دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌رساند، «جشن گرامی‌داشت روز مهندس» با حضور قشرهای مختلف دانش آموختگان دانشگاه به ویژه دانش‌آموختگان دوره های اول و دهه اخیر، مسوولین و فعالین گذشته و حال جامعه، اساتید و مسوولین دانشگاه و وزارت علوم، نمایندگان مجلس و برخی از مقامات و مسوولین دولتی در تاریخ هفتم اسفند ماه ۱۳۹۶ از ساعت ۱۷ الی ۲۱ در آمفی تاتر مرکزی دانشگاه برگزار می‌گردد.
این برنامه به همت جامعه‌ی دانش‌اموختگان و با همیاری روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و همچنین تعدادی از شرکتها و موسسات غیر دولتی برگزار می‌گردد.
حضور در این جشن برای همه‌ی دانش‌آموختگان آزاد بوده و جامعه دانش‌آموختگان مقدم همه‌ی عزیزان را گرامی می‌دارد.

اطلاعات تکمیلی در قسمت رویدادها-بخش مربوط یه «جشن گرامی داشت روز مهندس» قابل مشاهده می باشد.