شرکت "فرزان فن اندیش فردا" از شرکت های دانش بنیان وابسته به دانشگاه صنعتي امیر کبیر افراد با تخصص های زیر را به همكاري دعوت ميكند.

1 - مهندس برق (لیسانس یا فوق لیسانس کلیه گرایش ها) : آشنایی با برنامه نویسی PLC و مونیتورینگ دارای کارت پایان خدمت یا معافیت (2نفر)
2 - مهندس برق (لیسانس یا فوق لیسانس) ترجیحا گرایش الکترونیک یا کنترل-قدرت: علاقمند به مباحث اتوماسیون صنعتی، علاقمند به برنامه نویسی PLC، علاقمند به کار اجرایی کارگاهی، دارای کارت پایان خدمت یا معافیت محل کار تهران (1نفر)
3 - تکنسین فنی برق (دیپلم یا فوق دیپلم) گرایش های برق : علاقمند به کار کارگاهی آشنا با بردهای الکترونیکی ترجیحا دارای سابقه کار(2نفر)
4 - نقشه کش AUTO CAD-ELECTRICAL : آشنایی کامل با نقشه کشی الکتریکال -تمام وقت (1نفر)

علاقمندان رزومه و مشخصات کاری وتمایل های خود را به آدرس ايميل m.moghadas@baffco.com یا به شماره تلگرامی 09121896678 ارسال فرمایند.