جامعه دانش آموختگان دانشگاه صنعتي اميركبير(پلی تکنیک تهران) با حمايت دانشگاه، اولين همايش كارآفريني را با عنوان " کارآفرینان ۱۴۰۰" با هدف ايجاد بستر گفتگو ميان كارآفرينان و مديران موفق و انتقال تجربيات و دانش ايشان به ساير دانش‌اموختگان و دانشجويان دانشگاه  با حضور مديران موفق و كارآفرينان پلي تكنيكي برگزار مي نمايد:

محورهای همایش
در این همایش پلی‌تکنیکی‌های کارآفرین و موفق از تجربیات و توصیه‌های خود در مورد موضوعات زیر سخن می‌گویند:
  • نقش خودشناسی در ترسیم هدف
  • نقش کارتیمی و مواجهه با فراز و فرودهای آن
  • چالش‌های تحصیلی و رشته قبولی
  • کار هنگام تحصیل/کار دانشجویی
  • نقش پلی‌تکنیک در زندگی حرفه‌ای و فردی

سخنرانان مدعو (مدیران کارآفرین و موفق دانش‌آموخته پلی تکنیک):
- جناب آقای محمد مهدي فنایی؛ موسس و رئیس هیات مدیره شرکت الکتروکویر و شركتهاي تابعه
- جناب آقای مجید حسینی نژاد؛ بنیان گذار، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل هولدینگ توشا (شرکت سفرهای علی بابا، جاباما و ...)
- جناب آقای نیما قاضی؛ هم بنیانگذار و مدیر شرکت سفرهای علی بابا
- جناب آقای توحید علی اشرفی؛ مدیر بازاریابی شرکت سفرهای علی بابا

* زمان:  یکشنبه ۳ دی‌ماه ۱۳۹۶ از ساعت ۱۵:۰۰ الی ۱۸:۳۰
* مكان: سالن اجتماعات دانشگاه صنعتی‌امیرکبیر

* حضور در این همایش برای دانشجویان و اعضای جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی‌امیرکبیر رایگان است.
 برای حضور در همایش، با مراجعه به رویداد مربوط به "همایش کارآفرینان ۱۴۰۰"  از طريق همين سامانه (بخش رویدادها)  ثبت‌نام فرمایید.

* علاقمندان به حمايت از جامعه مي توانند به منظور كمك به برگزاري بهتر اين همايش و برگزاري منظم سلسله همایش‌های آتي کارآفرینان، از طریق گزینه مشخص شده در بخش رويداد مربوطه و يا قسمت "حمايت از جامعه" در پروفايل اعضا در سامانه جامعه مبادرت به حمایت مالی از جامعه نمایید.

از تمامی دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاه صنعتی‌امیرکبیر(پلی‌تکنیک تهران)، دانشجویان سایر دانشگاهها و علاقمندان به مباحث کارآفرینی دعوت می‌شود در اين همایش حضور بهم رسانند.