قابل توجه ثبت نام كننده در طرح بيمه درمان تكميلي اعضاي جامعه
 با توجه به اتمام مهلت ثبت نام اعضا در پايان شهريور ماه و ارسال اسامي افراد براي صدور كارت شناسايي بيمه دانا، ثبت نام كنندگان محترم مي توانند جهت دريافت هزينه هاي درماني خود از تاريخ 15 مهر 96 به نماينده بيمه دانا مستقر در اداره رفاه دانشگاه (جنب آمفي تاتر مركزي) مراجعه نمايند. همچنين به محض صدور كارت مربوطه از سوي شركت بيمه دانا، اطلاع رساني لازم جهت دريافت آن انجام خواهد شد....
جهت آگاهي از مدارك لازم براي دريافت هزينه هاي درمان و كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن 02164543106 خانم دانشوري (نماينده بيمه دانا) تماس بگيريد. همچنين من بعد تمام امور مربوط به دريافت هزينه هاي درمان و پيگيري هاي مربوطه از طريق نماينده بيمه دانا انجام خواهد شد.
لازم به يادآوري است مطابق اعلام قبلي، تمامي هزينه هاي پزشكي انجام شده از تاريخ 96/04/01 با ارايه مدارك مثبته در قالب جدول تعهدات شركت بيمه دانا(مطابق اطلاعيه ثبت نام) قابل پرداخت مي باشد.
ضمنا تمامي اطلاعات ضروري در خصوص اين قرارداد (شامل: مدارك لازم براي دريافت هزينه هاي پزشكي، نحوه افزودن فرزند تازه متولد شده و افراد تحت تكفل جديد(ازدواج) و ليست مراكز و بيمارستانهاي طرف قرارداد) پس از اعلام اداره رفاه متعاقبا در اطلاعيه بعدي و از طريق ادرس پست الكترونيكي اعلامي شما اطلاع رساني خواهد شد.
دبيرخانه جامعه دانش‌آموختگان