اطلاعیه شماره ۲
ستاد انتخابات جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر(پلی تکنیک تهران)
بادرود و عرض ادب و احترام،
به اطلاع دانش‌آموختگان گرامی پلی تکنیک و اعضای محترم جامعه میرساند:
۱.ثبت نام از کاندیداهای محترم انتخابات شورای مرکزی و بازرسان جامعه از تاریخ ۲۰ لغایت ۲۷ آبان ماه جاری انجام میشود.
۲.ثبت نام به صورت انلاین و از طریق سامانه جامع دانش‌آموختگان به نشانی alumni.aut.ac.ir انجام میشود.
۳.  با عنایت به اینکه مطابق اساسنامه جامعه، کاندیداتوری در انتخابات و حق رای در مجامع عمومی مختص اعضای اصلی جامعه است لذا از دانش‌آموختگان عزیز درخواست میشود پیش از ثبت نام نسبت به عضویت یا تمدید عضویت خود اقدام بنمایند.
۴.شرایط کاندیداهای شورای مرکزی و بازرسی جامعه:
الف- شورای مرکزی
تمامی اعضای اصلی جامعه که حداقل ۵ سال از زمان اخذ اولین مدرک تحصیلی آنها در پلی تکنیک گذشته باشد. (دانش آموختگان آذرماه سال ۹۲ و ماقبل)
ب- بازرسی جامعه
تمامی اعضای اصلی جامعه که حداقل ۷ سال از زمان اخذ اولین مدرک تحصیلی آنها در پلی تکنیک گذشته، (دانش آموختگان آذرماه سال ۹۰ و ماقبل) به شرط اینکه حداقل یکسال از زمان عضویت آنها در جامعه گذشته باشد.

ستاد انتخابات
                                                                                                                      جامعه دانش آموختگان