ثبت نام كنندگان محترم در طرح بیمه درمان تکمیلی مي توانند برای دریافت کارت بیمه و ارایه مدارک پزشکی جهت دريافت هزينه هاي درماني خود از تاريخ 18 مهر 97 به اداره رفاه دانشگاه و نماينده بيمه دانا مستقر در اداره رفاه (جنب آمفي تاتر مركزي) مراجعه نمايند.
مطابق قرارداد، هزینه های انجام شده از ابتدای شهریور در قالب جدول تعهدات بیمه قابل ارایه و پیگیری است.

جهت آگاهي از مدارك لازم براي دريافت هزينه هاي درمان و كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن ۰۲۱۶۴۵۴۳۱۰۶ خانم دانشوري (نماينده بيمه دانا) تماس بگيريد. همچنين من بعد تمام امور مربوط به دريافت هزينه هاي درمان و پيگيري هاي مربوطه از طريق نماينده بيمه دانا انجام خواهد شد.

ضمنا تمامي اطلاعات ضروري در خصوص اين قرارداد (شامل: مدارك لازم براي دريافت هزينه هاي پزشكي، نحوه افزودن فرزند تازه متولد شده و افراد تحت تكفل جديد(ازدواج) و ليست مراكز و بيمارستانهاي طرف قرارداد) پس از اعلام اداره رفاه متعاقبا در اطلاعيه بعدي و از طريق ادرس پست الكترونيكي اعلامي شما اطلاع رساني خواهد شد.