با توجه به نزديك بودن زمان برگزاري مجمع عمومي و انتخابات دوره جديد شوراي مركزي جامعه و جهت به روزرساني كارت‌هاي قديمي عضويت، ايجاد بستر مناسب ارتباط با اعضا و امكان ارايه خدمات به دارندگان كارت عضويت طلايي ادوار گذشته جامعه فارغ التحصيلان، طرح تعويض كارت‌هاي طلايي قديمي با كارت طلايي PVC جديد از 25 شهريور 97 اجرا مي‌شود.
ازآنجايي كه متناسب با تحولات روز و فراهم شدن زيرساخت لازم براي فعاليت‌هاي آنلاين و الكترونيك، تمامي فعاليت‌هاي مربوط به تشكيلات جامعه و ارايه برخي خدمات به اعضا منجمله: بانك اطلاعات دانش‌آموختگان و اعضا، صدور و تمديد عضويت، بيمه تكميلي، استعلام عضويت، انتخابات جامعه و ... به صورت آنلاين و يا الكترونيكي انجام مي‌شود، ضروري است اعضاي محترم جامعه به ويژه پيشكسوتان محترم كه كارت طلايي عضويت دوره‌هاي سوم و چهارم جامعه فارغ‌التحصيلان دانشگاه را دريافت كرده بودند با ثبت نام در "بانك جامع اطلاعات دانش‌آموختگان" از طريق سامانه جامعه (alumni.aut.ac.ir) ضمن مراجعه حضوري و ارايه مدارك زير جهت تعويض كارت طلايي قديمي با كارت PVC جديد جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه اقدام نمايند.

مدارك لازم براي تعويض كارت‌هاي طلايي قديمي:
1- تصوير كارت ملي
2- يك قطعه عكس پرسنلي رنگي و يا فايل تصوير آن
3-اصل كارت طلايي قديمي
4- ثبت نام و اطلاعات در سامانه جامعه و يا ارايه اطلاعات هويتي و تحصيلي هنگام مراجعه حضوري

* جهت كسب اطلاعات تكميلي و يا هر گونه سوال و هماهنگي با دبيرخانه جامعه با شماره تلفن 64545771 و يا آدرس پست الكترونيكي جامعه (alumni@aut.ac.ir) تماس بگيريد.