سیزدهمین جلسه شورای مرکزی جامعه دانش آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر به منظور نهایی سازی مقدمات برگزاری انتخابات دوره جدید شورای مرکزی و بازرسین جامعه، عصر روز دوشنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ به ریاست دکتر معتمدی رییس شورای مرکزی و با حضور اعضای شورای مرکزی جامعه در سالن اجتماعات ساختمان فارابي برگزار شد.
در ابتدای این جلسه که دستور اصلی آن نهایی سازی مقدمات و چگونگی برگزاری انتخابات دوره جدید جامعه بود، پیش نویس ایین نامه انتخابات که توسط هیات مدیره جامعه تهیه و تدوین شده بود بررسی گرديد و پس از بحث و تبادل نظر اعضا، "آیین نامه انتخابات شورای مرکزی و بازرسین جامعه دانش‌آموختگان" با اصلاحاتي نهایی و تصویب شد. بر اساس اين آيين نامه و با تصويب شوراي مركزي، انتخابات دوره جدید جامعه به صورت حضوري و ماشینی(با استفاده از کامپیوتر) و همزمان با تشکیل مجمع عمومی جامعه برگزار خواهد شد. همچنین بنا بر اعلام دبير جامعه از انجاییکه تاكنون مبالغ سپرده حق عضویت پرداخت شده اعضای دارای کارت طلایی ادوار گذشته جامعه به حساب هیات مدیره جدید منتقل نشده است، به درخواست و پيشنهاد هیات مدیره جامعه و تصویب اعضای محترم شورای مرکزی مقرر شد کارت طلایی اعضای ادوار گذشته جامعه با کارت طلایی جدید تعویض و به روزرساني گردد تا امکان ارایه خدمات به این اعضای همیشگی جامعه نیز فراهم گردد. چگونگي انجام اين كار در "فراخوان تعويض كارت طلايي ادوار گذشته" اطلاع رساني خواهد شد.
در انتهای اين جلسه، با قرائت اسامی 11 نفر از دانش‌آموختگانی که برای عضویت در ستاد اجرای انتخابات اعلام آمادگی کرده بودند، انتخابات مخفی برگزار شد و پس از شمارش آرا نفرات ذیل به عنوان ستاد اجرایی انتخابات شورای مرکزی و بازرسین جامعه انتخاب شدند. مطابق ایین نامه انتخابات مصوب شورای مرکزی، اعضای ستاد اجرایی انتخابات مسوول برنامه ریزی و اجرای کلیه مراحل اجرایی انتخابات هستند که پس از صدور احکام ایشان توسط ریاست شورای مرکزی جامعه فراهم کردن تمهیدات لازم برای برگزاری و انجام فرایند انتخابات را پیگیری و اجرا خواهند کرد.
نفرات منتخب شورای مرکزی جهت عضویت در "ستاد اجرایی انتخابات شورای مرکزی و بازرسین جامعه":
۱-آقای علی اصغر گلسرخی دانش آموخته ۱۳۴۲ دانشکده مکانیک
۲-اقای پرویز نورپناه دانش‌آموخته ۱۳۴۰ دانشکده نساجی