۴ شهریور ۹۶

« اطلاعيه شروع ثبت نام بيمه درمان تكميلي مختص اعضاي جامعه دانش‌آموختگان »

مطابق توافق انجام شده مابين جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه با معاونت توسعه و مديريت منابع دانشگاه صنعتي اميركبير، قرارداد بيمه درمان تكميلي مختص اعضاي جامعه دانش آموختگان از طريق شركت بيمه دانا طي يك طرح منعقد و فعال شده است. تمامي متقاضيان مي توانند از روز شنبه مورخ 1396/06/04 تا تاريخ 1396/06/15 با مراجعه به پروفايل شخصي خود در سامانه جامعه، از طريق منوي بيمه تكميلي نسبت به ثبت نام و پرداخت هزينه هاي بيمه تكميلي خود و افراد تحت پوشش (با در نظر گرفتن شرايط) اقدام نمايند.

۱۸ مرداد ۹۶

توافق‌نامه جامعه دانش‌آموختگان با كتابخانه مرکزی و مرکز اسناد علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلي‌تكنيك تهران) امضا شد.

به منظور فراهم آوردن امكان عضويت و استفاده اعضاي جامعه دانش‌اموختگان دانشگاه از امكانات كتابخانه مرکزی و مرکز اسناد علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر (كتابخانه فني و مهندسي شهيد صبوري)، موافقت‌نامه اي ميان دبير جامعه دانش‌آموختگان و رياست محترم كتابخانه مركزي دانشگاه امضا شد.

۱ مرداد ۹۶

تخصيص بورسيه تحصيلي كارشناسي ارشد دانشگاه سوربون فرانسه به دانش آموختگان ممتاز عضو جامعه

بر اساس تفاهم انجام شده مابين جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتي امير كبير و موسسه رهيافت پاسارگاد وابسته به گروه مالي پاسارگاد، به صورت اختصاصي تعداد سه فقره بورس كامل تحصيلي در دوره بين المللي كارشناسي ارشد "مواد، انرژي ها و فناوري كوانتومي" كه به صورت مشترك توسط دانشگاه سوربون فرانسه و دانشگاه خاتم برگزار ميگردد، به دانش آموختگان نخبه عضو جامعه اعطا مي شود. اين بورس شامل تمامي هزينه هاي اسكان، زندگي، تحصيل و اياب و ذهاب در مدت دوسال تحصيل بوده ...

۱۴ تیر ۹۶

برگزاری هشتمین جلسه شورای مرکزی جامعه دانش اموختگان دانشگاه صنعتی امیر کبیر

هشتمین جلسه شورای دانش اموختگان دانشگاه در تاریخ ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ با حضور اکثریت اعضا در سالن اجتماعات ساختمان فارابی به ریاست دکتر معتمدی ریاست دانشگاه و رییس شورای مرکزی جامعه دانش اموختگان دانشگاه برگزار شد.

نشست تخصصی نگرش شبکه ای، ضرورت توسعه کارآفرینی در ایران امروز

در ربع قرن اخير روابط اجتماعي، سياسي و اقتصادي جهان و جهانيان سخت تحت تاثير شبکه هاي ريز و درشتي بوده است که عموما به صورت خودجوش شکل گرفته و به پشتيباني فناوري ارتباطات تکامل و توسعه يافته اند. در ايران نيز از آغاز دهه حاضر، نقش شبکه ها در زندگي اجتماعي و سياسي مردم روز به روز پررنگ تر شده است. اکنون وقت آن رسيده است که در قلمرو اقتصاد به اين موضوع بپردازيم و ببينيم چگونه مي¬توانيم با استفاده از دانش شبکه¬ها زمينه را براي افزايش قدرت کارآفريني و در نهايت توسعه اقتصادي فراهم آوريم. اولين نشست تخصصي "نگرش شبکه اي: ضرورت توسعه کارآفريني در ايران امروز" گامي است کوچک اما مهم در اين مسير. زمان: يکشنبه 15 اسفند ماه 95، ساعت 15 الي 19 تالار زنده ياد دکتر سليمي، ساختمان فارابي، دانشگاه صنعتي اميرکبير (پلي تکنيک تهران)

خواندن ادامه

گردهمایی سالانه دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)

از تمامی دانش آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) دعوت می‌شود در مراسم گردهمایی سالانه جامعه که در روز جمعه مورخ 6/12/95 از ساعت 17:00 عصر در دانشگاه امیرکبیر برگزار خواهد شد حضور بهم رسانید. در این مراسم علاوه بر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده، از پیشکسوتان دانش آموخته 6 دوره اول (سال‌های 45-1340) تجلیل به عمل خواهد آمد.