۳۱ خرداد ۹۷

« اطلاعيه فوري تمديد مدت قرارداد بيمه تكميلي درمان مرحله اول (قرارداد سال گذشته) »

قرارداد جديد بيمه تكميلي درمان گروهي اعضاي جامعه (مرحله دوم) نهايي شده كه از ابتداي شهريور ماه سال جاري اجرايي ميگردد. همچنين تا زمان انعقاد قرارداد جديد، ثبت نام كنندگان قرارداد سال گذشته (مرحله اول) ميتوانند ماههاي تير و مرداد سال جاري را با شرايط قرارداد قبلي تمديد نمايند. بديهي است ثبت نام از متقاضيان جديد بيمه تكميلي نيز همزمان با مرحله دوم ثبت نام از اعضا انجام خواهد شد.

۳۰ خرداد ۹۷

اطلاعيه تمديد ثبت نام براي دريافت بورس تحصيلي دانشگاه سوربن فرانسه

بنابر درخواست فارغ التحصيلان سال 97 كه همچنان درگير امتحانات ترم آخر خود مي‌باشند، زمان ثبت نام جهت دريافت بورس تحصيلي دانشگاه سوربن به مدت دو هفته و تا تاريخ 15 تيرماه سال جاري تمديد شد.

۱۷ خرداد ۹۷

صفحه‌ی اینستاگرام جامعه دانش‌آموختگان راه اندازی شد.

پس از راه‌اندازی کانال اطلاع‌رسانی جامعه دانش‌آموختگان پلی‌تکنیک تهران در شبکه تلگرام و به منظور ارتباط بهتر با مخاطبین جامعه در شبکه‌های اجتماعی دیگر، صفحه اختصاصی جامعه در اینستاگرام نیز راه‌اندازی شد.

۱ خرداد ۹۷

ارايه خدمات بيمه درمان تكميلي اعضاي جامعه دانش‌آموختگان به زودي تمديد خواهد شد.

حسب پيگيري هاي مكرر اعضا به اطلاع ميرساند تمديد قرارداد قبلي و مرحله دوم ثبت نام تسهيلات بيمه تكميلي درمان اعضاي محترم جامعه دانش آموختگان دانشگاه و نفرات تحت پوشش ايشان در حال نهايي شدن است و ثبت نام آن به زودي انجام خواهد شد.

۱ خرداد ۹۷

ثبت نام دوره دوم تخصيص بورسيه تحصيلي دانشگاه سوربون فرانسه به نخبگان عضو جامعه آغاز شد.

براساس تفاهم انجام شده مابين جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتي امير كبير و موسسه رهيافت پاسارگاد (وابسته به گروه مالي پاسارگاد)، تعداد سه فقره بورس كامل تحصيلي در دوره بين المللي كارشناسي ارشد "مواد، انرژي ها و فناوري كوانتومي" به دانش آموختگان نخبه عضو جامعه اعطا ميگردد. اين بورس شامل تمامي هزينه هاي اسكان، زندگي، تحصيل و اياب و ذهاب در مدت دوسال تحصيل بوده و فاقد هرگونه تعهد خدمتي است...

۱۴ اسفند ۹۶

يك قطعه باغ مشجر توسط يكي از اعضاي شوراي مركزي جامعه دانش‌آموختگان به دانشگاه اهدا شد.

تفاهم نامه مربوط به اهدای یک قطعه باغ مشجر واقع در شمال کشور به دانشگاه صنعتی امیرکبیر مابين آقای «دکتر ایرج شریفی آل آقا» از دانش‌آموختگان پيشكسوت دانشگاه و آقاي دكتر معتمدي رياست دانشگاه امضا شد.

۱۴ اسفند ۹۶

«جشن گرامی‌داشت روز مهندس» برگزار شد.

به همت جامعه‌ی دانش‌آموختگان دانشگاه «جشن گرامی‌داشت روز مهندس» با حضور جمعي از قشرهای مختلف دانش آموختگان به ویژه دانش‌آموختگان ده دوره اول، مسوولین و فعالین گذشته و حال جامعه، اساتید و مسوولین دانشگاه و برخی از نمایندگان مجلس و مسوولین دولتی در تاریخ هفتم اسفند ۱۳۹۶ در سالن آمفی تاتر مرکزی دانشگاه برگزار می‌گردد.

۳ اسفند ۹۶

«جشن گرامی‌داشت روز مهندس» در تاریخ هفتم اسفندماه ۱۳۹۶ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌گردد.

به همت جامعه دانش آموختگان و با همیاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، «جشن گرامی‌داشت روز مهندس» با حضور قشرهای مختلف دانش آموحتگان دانشگاه به ویژه دانش‌آموختگان دوره های اول و دهه اخیر، مسوولین و فعالین گذشته و حال جامعه، اساتید و مسوولین دانشگاه و وزارت علوم، نمایندگان مجلس و برخی از مقامات و مسوولین دولتی برگزار می‌گردد.