نشست تخصصی نگرش شبکه ای، ضرورت توسعه کارآفرینی در ایران امروز

در ربع قرن اخير روابط اجتماعي، سياسي و اقتصادي جهان و جهانيان سخت تحت تاثير شبکه هاي ريز و درشتي بوده است که عموما به صورت خودجوش شکل گرفته و به پشتيباني فناوري ارتباطات تکامل و توسعه يافته اند. در ايران نيز از آغاز دهه حاضر، نقش شبکه ها در زندگي اجتماعي و سياسي مردم روز به روز پررنگ تر شده است. اکنون وقت آن رسيده است که در قلمرو اقتصاد به اين موضوع بپردازيم و ببينيم چگونه مي¬توانيم با استفاده از دانش شبکه¬ها زمينه را براي افزايش قدرت کارآفريني و در نهايت توسعه اقتصادي فراهم آوريم. اولين نشست تخصصي "نگرش شبکه اي: ضرورت توسعه کارآفريني در ايران امروز" گامي است کوچک اما مهم در اين مسير. زمان: يکشنبه 15 اسفند ماه 95، ساعت 15 الي 19 تالار زنده ياد دکتر سليمي، ساختمان فارابي، دانشگاه صنعتي اميرکبير (پلي تکنيک تهران)

خواندن ادامه

گردهمایی سالانه دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)

از تمامی دانش آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) دعوت می‌شود در مراسم گردهمایی سالانه جامعه که در روز جمعه مورخ 6/12/95 از ساعت 17:00 عصر در دانشگاه امیرکبیر برگزار خواهد شد حضور بهم رسانید. در این مراسم علاوه بر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده، از پیشکسوتان دانش آموخته 6 دوره اول (سال‌های 45-1340) تجلیل به عمل خواهد آمد.

خواندن ادامه